Söke Ziraat Odası'ndan kayıt dışı semineri

Sökeli Ziraat Odası üyelerine ve muhtarlara kayıt dışı anlatıldı

30 Ağustos 2010, 12:04  Aydın SARI

Sökeli Ziraat Odası üyelerine ve muhtarlara kayıt dışı anlatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğü ekipleri Sökeli Ziraat Odası üyelerine ve muhtarlara kayıt dışı, 5510 sayılısı yasanın getirdiği yenilikler, işverenlerin bilmesi gereken konular ve çiftçilerin yasalardan nasıl yararlanabilir konularında bilgi verdi. Söke Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yavuz Poyraz, Müdür Yardımcısı Cafer Çakır, Sosyal Güvenlik Kurumu Söke Merkez Müdürü Recai Sani Balcıoğlu ve Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu İşverenler Servis Şefi Hasan Öztürk’ün yanı sıra Sökeli Ziraat Odası üyeleri ve muhtarlar katıldı. Toplantı sonrası görüşlerini dile getiren Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yavuz Poyraz, bu tür etkinliklere devam edeceklerini gerek kendilerinin taleplerini gerekse gelen talepleri değerlendirerek bilgilendirme toplantılarına devam edeceklerini söyledi. Yılsonuna kadar kayıt dışı, 5510 sayılısı yasanın getirdiği yenilikler, işverenlerin bilmesi gereken konular ve birçok konuda toplantılar düzenleyeceklerini belirten Yavuz, vatandaşların bilinçlenmesi ve yasalardan nasıl faydalanmaları gerektiğini sık sık yapacaklarını toplantılarda anlatacaklarını ifade etti. (UMUT DABBAĞ)