Muğla Orman Bölge Müdürlüğü-Buharkent Ziraat Odası işbirliği ile-imza altına aldığımız-Gelenbe Mahallesi Olucak Mevkiinde Ceviz Ormanı Projemizdeilk fidan dikme işlemini Buhareknt Ziraat Odası Başkanı Naim Özdamar gerçekleştirdi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü-Buharkent Ziraat Odası işbirliği ile-imza altına aldığımız-Gelenbe Mahallesi Olucak Mevkiinde Ceviz Ormanı Projemizde çalışmalar sürmekte.

Etrafı tel örgü ile çevrelenmekte olan alada ceviz fidan dikimi başladı.

Fidan dikim çalışmasında ilk fidan dikme işlemini Buhareknt Ziraat Odası Başkanı Naim Özdamar gerçekleştirdi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından temin edilen fernor mcinsi 2000 fiadnın dikim işlemleri gerçekleştirilmeye başlandı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   103 kez okundu

14° 20° 11°
Dolar3.85643.8718