Buharkent Tarım Çalıştayı'na Aydın İlGıda ve Hayvancılık Müdürlüğü,Araştırma Enstitüleri,Borsalar,Üretici Birlikleri,İşletmeler,İhracatçı Birlikleri Ziraat Odaları ve üreticiler katıldı.

Buharkent Tarım Çalıştayı’na Seçkin Kuruluşlar Katıldı

Buharkent Tarım Çalıştayı’na

Doç Dr. Ferit Çobanoğlu (ADÜ Ziraat Fakültesi), Nazilli Ticaret Borsası, Zir. Yük. Müh Birgül ERTAN (Erbeyli İncir Araştırma Enstitüsü), Zir. Yük. Müh Berrin ŞAHİN (Erbeyli İncir Araştırma Enstitüsü), Ali ÇEVİK (Çevik Gıda-Aydın Ticaret Borsası), Ahmet Fevzi Aruman (Ege İhracatçı Birlikleri), Zir. Müh. Fatma Behit (Tariş İncir Birliği), Hüseyin Kevran (Buharkent Ziraat Odası), Mesut Karataş(Üretici-Tüccar,Buharkent), Doç Dr. Renan Tunalıoğlu(ADÜ Ziraat Fakültesi), Zir. Müh.Necip Gökbel  (Tariş Çine Zeytinyağı Kooperatifi), Veli TUNA (Köşk Ziraat Odası Yönetim Kurulu ), Zir. Yük. Müh Muzaffer Kerem Savran (Bornova Zeytincilik Araştırma Enstitüsü), Zir. Yük. Müh Muzaffer Kerem Savran (Bornova Zeytincilik Araştırma Enstitüsü), Zir. Yük. Müh Özgür Dursun(Bornova Zeytincilik Araştırma Enstitüsü), Mehmet Şafi TUNÇ (Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği), Yard. Doç Dr. Mustafa ÇELİK(ADÜ Ziraat Fakültesi), Zir. Müh. Dündar Yalçın (Alaşehir Ziraat Odası), Cenk Yıldırım (Üzüm Üreticisi -Alaşehir), Dr. Selçuk Karabat (Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü), Dr. Ali Güler(Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü), Ömer AYHANCI (Çal Ziraat Odası), Messud Ekin (Üzüm Üreticisi Buharkent), Ali İhsan Ülgen ( Sarıgöl Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Zir. Müh. Nevin Başpınar (Aydın İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü), Zir. Müh. Hamide Ulusal (Aydın İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü), Zir. Müh. Metin AKURAL (Aydın İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü), Türkay KARADANA-(Buharkent Ziraat Odası), Orhan Önal (İşletmeci-Buharkent), Zir. Yük. Müh. Mesut Özen (Erbeyli i İncir Araştırma Enstitüsü),Caner Işlak (Aydın Ticaret Borsası),Muhammed Ali Kocaefe (Üzüm Üreticisi-Çal),Zir.Müh.Aytaç Akaltun (Aydın İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü),kurumları adına düşünce üretmek amacı ile katılarak Buharkent Tarım Çalıştayı’nın beyin fırtınasını gerçekleştirdiler.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   135 kez okundu